CONFINAMENT: AGRAIR

CONFINAMENT: AGRAIR

Sovint a consulta us demano que durant 14 dies m’escrigueu cada nit 5 coses a agrair d’aquell dia. Quan us ho demano, sovint em dieu que 5 són moltes, i que si han de ser diferents cada dia n’hi ha massa… Bé, potser aquests dies podrem valorar aquelles coses que normalment no valorem: poder anar a comprar, donar un tomb, quedar amb amics, fer ús del transport públic, tenir a l’abast tot el que necessitem per les necessitats bàsiques, etc.

Aquests dies disposem de menys coses, però igualment disposem de moltíssimes coses a valorar: un habitatge on dormir, aigua corrent, menjar, dutxa calenta, roba, llit on dormir, electricitat, amics/familiars, internet, aire net, etc.

Ser agraïts és una actitud vital, reforça el pensament positiu i actua directament sobre el nostre estat emocional, i aquest sobre la nostra salut. La millor part és que es pot aprendre, i només cal posar-hi una estona cada dia per escriure 5 coses a agrair.