Taller “Econsciència”

IMG_1911El Taller “Econsciència” està orientat a proporcionar informació senzilla però rellevant per al dia a dia, i per exercitar la percepció dels 5 sentits. Inclou una part més teòrica, on es parla de qüestions essencials sobre la conducta humana que tothom hauria de conèixer, i una part més pràctica, on experimentarem sobre tot en aspectes de percepció sensorial i creativitat. Retrobant-nos amb nosaltres mateixos i coneixent-nos una mica més podrem  evolucionar com a persones i ser més capaços d’elegir la direcció correcta quan hem de prendre una decisió.

S’espera que els assistents hi intervinguin activament. El taller té un seguit de temes a tractar, però les sessions són flexibles i s’adapten als interessos de tots en la mesura del que és possible.

A qui va dirigit?

Va dirigit a totes aquelles persones que creuen que les emocions són importants a l’hora d’aconseguir el benestar personal. No importa l’edat, gènere o procedència de qui assisteixi al taller, ja que el tema central són les emocions, i d’això tothom en té. És més, com més variat sigui el grup millor, perquè serà més ric per treballar aspectes de tolerància i respecte dels altres punts de vista.