Reequilibri de Chakres

a3) continguts-temes_01

Hi ha moltes tècniques per realitzar reequilibris energètics, però a nosaltres ens agrada especialment la del “Cos-Mirall” perquè és molt completa.

Es treballa a nivell de xacres, realitzant una visualització de cada chakra a través de la qual s’obté informació sobre si el xacra en concret està desequilibrat, en cas afirmatiu es veu on rau el desequilibri del mateix (quina idea o conducta pot haver-hi associat) i es deixa en estat d’equilibri.

Un cop realitzades les visualitzacions i el reequilibri, es dóna el feedback a la persona, la qual cosa permet fer conscients aspectes que potser l’estan afectant i dels quals en pot ser conscient o no.

Tot això deixa a la persona en un equilibri i consciència que li permet seguir els passos més adients per seguir un camí més dirigit al seu benestar i millora personal. És a dir, es deixa a la persona en posició de que pugui elegir entre seguir amb les conductes circulars que ha realitzat fins al moment o canviar i deixar aflorar tot el seu potencial. La decisió sempre està a les mans de la persona.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA