Massatge Bioenergètic

Les emocions de la persona, si no són gestionades eficientment, poden quedar-se bloquejades a la part física de la persona en forma de tensions i contractures musculars. El Massatge Bioenergètic és un massatge integral que intervé en les tres àrees de la persona: física, mental i energètica

Actuant sobre el físic de la persona ajudem a desbloquejar aquestes emocions i a reestablir les vies de flux energètic. Tant les càrregues emocionals o psicològiques com emocions antigues o inseguretats es veuen reflectides en diferents punts de l’esquena.

Un cop realitzada la primera part del massage a nivell físic, es realitza un reequilibri de chakres guiat a través del pèndol i mitjançant les vibracions sanadores del bol tibetà.

Seguidament es realitza la segona part del desbloqueig físic i es procedeix al reequilibri emocional. Per a això s’utilitza un esquema que vincula els eixos fonamentals de la persona (patern i matern) i els quatre elements (foc, aigua, terra, aire) amb els òrgans i emocions associades. Aquesta part és molt interessant ja que poden sanar-se emocions conscients o inconscients, és a dir, que no és necessari que la persona sigui conscient d’una emoció que pot ser molt antiga, per poder sanar-la.

Aquest tipus de massatge integra tècniques de massatge relaxant, descontracturant, ajurvèdic, drenatge linfàtic, energitzant i antiestés.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA