Massatges

P1080514_r

El cos també necessita la nostra atenció. Prendre consciència del nostre cos ens ajudarà a desbloquejar-lo i a relaxar-nos:

QUIROMASSATGE (45′). A vegades podem necessitar puntualment un massatge, bé sigui per una contractura o per pal·liar una situació estressant. En aquests casos, un massatge descontracturant o un massatge relaxant poden ser la clau.

MASSATGE PER EDATS (30 – 45′). Sovint no pensem en que els més joves, especialment els adolescents, també valorarien o necessitarien un massatge. És ben comú sentir als joves queixar-se de mal d’esquena, bé sigui per la seva postura o pel pes que porten a les motxilles. Aquests massatges estan pensats especialment per a ells. Són massatges relaxants o descontracturants, però es cobraran a 1€ per any de la persona (vàlid fins als 20 anys).

MASSATGE MUSICAL (30 min). És un plaer per als sentits rebre un massatge al ritme de la música. La música pot ser aportada pel terapeuta o per qui rebi el massatge, però en aquest cas cal proporcionar la música al terapeuta uns dies abans per tal de contèixer el ritme de la mateixa.

MASSATGE BIOENERGÈTIC (45′). El Massatge Bioenergètic és un massatge holístic que actua a nivell físic, emocional i energètic. Inclou massatge relaxant, equilibri emocional i reequilibri de xacres mitjançant bol tibetà.